eventsoja logo
29 event(s) - Page 1 / 1

Zenith Travel

Address: Rruga Durresit.prane gjimnazit "Qemal Stafa" 1001 Tirana , Albania

Events at Zenith Travel

Data e Udhetimit : 3-5 Mars . Ne Cmim Perfshihet • Transport Komod vajtje - ardhje . • 2 nete akomodim ne hotel me 4* ne qender te Sofjes . • Mengjesi per te gjitha ditet dhe darka ....
Tirana March 3, 2017, 9:00 am
3 dite - Hotel Ivka 3* 75 Euro . - Hotel Kompas 4 * 95 Euro. Vizitohet : Dubrovnik - Budva - Cavtat - Kotorr Data e udhetimit : 3-5 , 10-12 Mars ​Ne Cmime Perfshihet : • Akomodimi n...
Tirana March 3, 2017, 11:00 am
Data e Udhetimit : 3-5 Mars . Ne Cmim Perfshihet • Akomodimi në hotel N • Mengjeset + Darkat • Transporti vajtje - ardhje plus vizitat . • Guide Shqiptare gjate gjithe udheti...
Tirana March 3, 2017, 8:00 pm
Data e Udhetimit : 3-5 , 10-12 Mars . Ne Cmim Perfshihet • Akomodimi në hotel • Mengjesi + Darka • Transporti vajtje - ardhje plus vizitat . • Guide Shqiptare gjate gjit...
Tirana March 3, 2017, 9:00 pm
2 Dite 39 Euro - Hotel Llolla 3 * ​2 Dite 45 Euro - Hotel Continental 4* Data e Udhetimit : 4 – 5 Mars ; 8 – 9 Mars ; 11 – 12 Mars ; 18 – 19 Mars Ne Cmim Perfshihet •...
Tirana March 4, 2017, 11:00 am
Data e Udhetimit : 4-5 , 11-12 , 18-19 , 25-26 Mars Vizitohet : Kanioni i Matkes , Shkup , Tetove , Struge , Oher . Ne Cmim Perfshihet • Transport komod Tirane – Matka – Shkup &nda...
Tirana March 4, 2017, 12:00 pm
Data e Udhetimit 2 Ditor :► 4-5 , 11-12, 18-19 ,25-26 Mars 55Euro/personi Datat e udhetimit 3 Ditor: ►3-5, 10-12 , 17-19, 24-26 Mars 79 Euro/personi Vizitohet : Janina , Meteora , Kallabaka , Dr...
Tirana March 4, 2017, 12:00 pm
Data E Udhetimit : 10 - 12 Mars ​Vizitohet : Sarajeve , Mostar , Medjugore Ne cmim perfshihen: 1.Udhetim me autobus komod AC Tirane-Sarajeve-Tirane. 2.Akomodimi ne Hotel Hollywood 4* per 2 nete ...
Tirana March 10, 2017, 11:00 am
#Karnavalet ne Lefkada-Preveza-Parga📍 🌞25 Shkurt, 3 ditë €99🌸 ►Në cmim përfshihet -Transporti me autobus komod. -Akomodimi në hotel 4* ne qender te qytetit Lefkas, ...
Tirana February 25, 2017, 6:00 am
💗Pranvere ne Prage 6 dite 225 €💖 🗓Data e Udhetimit : 4-9 Mars. 📍Vizitohet : Prage-Karlovy Var-Vjene-Bratislav-Zagreb-Graz-Zadar-Dubrovnik ➤Ne cmim perfshihet : ✔Akomodimi ne hot...
Tirana March 4, 2017, 4:00 am
⚫️🔴 Festat e Nentorit ne Prage 25-29 Nentor 🔴⚫️ 🔔 5 dite €229😍 Data e Udhetimit : 25-29 Nentor Vizitohet : Prage - Zagreb - Linz - Grac - Vjene - Karlovy Vari #S...
Tirana November 25, 2016, 3:00 am
Data e Udhetimit : 25-29 Nentor Vizitohet : Bukuresht , Beograd , Sofje #Shenim : 10 % Zbritje per rezervime 2 jave para nisjes . ------------------------------- #Programi ------------------------...
Tirana November 25, 2016, 4:00 am
Data e Udhetimit : 25 - 29Nentor Vizitohet : Selanik (1 nate) - Stamboll (2 nete) - Sofje (1nate) #SHENIM : 10% zbritje per rezervime 2 jave para nisjes --------------------- #Programi -------...
Tirana November 25, 2016, 5:00 am
----------------------------------- #Programi ------------------------------- ►Dita e pare : Nisja nga Tirana ne oren 05:00 me autobus. Pas kryerjes së veprimeve doganore kufitare në Muri...
Tirana November 25, 2016, 6:00 am
Data e Udhetimit : 25-28 Nentor -------------------------- #Programi ------------------------- ►Dita e Parë: DITE 1 Tirana – Ljubljane – Praga Takimi me guiden tone ne Aeroporti...
Tirana November 25, 2016, 7:00 am
Data e Udhetimit : 25-28 Nentor ----------------------------- #Programi ----------------------------- ►Dita e Parë: Nisja nga Tirana me avion për në Pisa. Nisja më 11.45. Mb&...
Tirana November 25, 2016, 11:45 am
Data e Udhetimit : 26-30 Nentor ---------------------------- #Programi ------------------------------ ►Dita e Parë: Nisja nga Tirana me autobus per ne Prishtine. Grumbullimi dhe paraqitja e...
Tirana November 26, 2016, 5:00 am
Data E Udhetimit : 26-28 Nentor ​Vizitohet : Sarajeve , Mostar , Medjugore ►Dita 1: Ora 05.00 Nisja nga Tirana. Kryerja e procedurave kufitare. Vizite e shkurter dhe pushim kafeje ku mund te k...
Tirana November 26, 2016, 5:00 am
Data e Udhetimit : 26-28 Nentor #Shenim : 10 % Zbritje per rezervime 2 jave para nisjes . ------------------------- #Programi ------------------------- ►Dita e Parë: Nisja ne ora 05.00 nga T...
Tirana November 26, 2016, 5:00 am
-------------------------------- #Programi ------------------------------- ►Dita 1: Ora 04:00, nisja nga Tirana me autobus drejt pikës kufitare të Hani i Hotit. Pas kryrjes së forma...
Tirana November 26, 2016, 6:00 am
----------------------------------- #Programi -------------------------------------- ►Dita 1: Nisja nga Tirana në orën 23:00 te dites se meparshme dhe udhëtimi me autobus për n&...
Tirana November 26, 2016, 6:00 am
--------------------------------- #Programi ---------------------------------- ►Dita e Parë: Dita e Parë: Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e ...
Tirana November 26, 2016, 6:00 am
Data e Udhetimit : 26-28 Nentor Cmimi 79 euro per paketen vetem me mengjes . Cmimi 99 euro per paketen mengjes + darke . #Shenim : 10 % Zbritje per rezervime 2 jave para nisjes . ---------------...
Tirana November 26, 2016, 6:00 am
Vizitohet :Dubrovnik - Budva - Cavtat - Kotorr Data e udhetimit : 26 - 28 Nentor #Feste ne_hotel me muzike shqiptare live ! #SHENIM : 10 % Zbritje per rezervime 2 jave para nisjes ------------...
Tirana November 26, 2016, 7:00 am
Data e Udhetimit : 26-30 Nentor ------------------------- #Programi ------------------------ ►Dita e Parë: Tirane – Beograd – Abu Dhabi Takimi me guiden tone ne Aeroportin e Tira...
Tirana November 26, 2016, 3:00 pm
Data e Udhetimit : 27-28 Nentor Vizitohet : Kanioni i Matkes , Shkup , Tetove , Struge , Oher . #Shenim : 10 % Zbritje per rezervime 2 jave para nisjes . ------------------------ #Programi -------...
Tirana November 27, 2016, 4:00 am
Data e Udhetimit :►27-28 & 28-29 Nentor , Vizitohet : Janina , Meteora , Kallabaka , Drilon ,Tushemisht #Shenim : 10 % Zbritje per rezervime 2 jave para nisjes . ----------------------------...
Tirana November 27, 2016, 5:00 am
Vizitohet : Prishtine - Prizren Data e Udhetimit : 27-28 Nentor #Shenim : 10 % Zbritje per rezervime 2 jave para nisjes . ------------------------- #Programi ------------------ ►Dita e Pare: Nisja...
Tirana November 27, 2016, 7:00 am
Data e Udhetimit : 28-29 Nentor Hotel Exclusive - 35 Euro ​Hotel Mirage 4* LUX SPA - 50 Euro #Shenim : 10 % Zbritje per rezervime 2 jave para nisjes . ---------------------------- #Programi ----...
Tirana November 28, 2016, 7:00 am
Find more events in Tirana