eventsoja logo
46 event(s) - Page 1 / 1

Antaneb Travel & Tours

Address: rruga shkelqim fusha 1001 Tirana , Albania

Events at Antaneb Travel & Tours

Tajlande Dita e Parë, 25 Maj 2017. Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Shkupit. Fluturimi Shkup - Dubai - Bangkok. Nisja nga Shkupi në orën 13.25, Mbrritja në Dubai n&...
Tirana May 25, 2017, 11:00 am
PLAZH, 5 Ditë Dita e Parë, E Premte: Nisja nga Tirana në orën 23.00 të ditës së Enjte dhe udhëtimi me autobus për në Halkidiki nëpërmjet Ka...
Tirana May 5, 2017, 10:00 am
PLAZH, 4 Ditë Dita e Parë, E Martë: Nisja nga Tirana në orën 23.00 të ditës së Hënë dhe udhëtimi me autobus për në Halkidiki nëp&...
Tirana May 9, 2017, 10:00 am
PLAZH, 5 Ditë Dita e Parë, E Premte: Nisja nga Tirana në oren 22.00 të ditës së Enjte dhe udhëtimi me autobus për në Korfuz nëpërmjet Igumenic&e...
Tirana May 12, 2017, 10:00 am
. Turqi Dita e Parë: Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avionit. Fluturimi për në Stamboll. Nisja në orë...
Tirana May 12, 2017, 10:00 am
France Dita e Parë, 19 Maj 2017: Nisja në orën 01:00 nga Tirana me autobus. Pas kryerjes së veprimeve doganore kufitare në Muriqan, vazhdimi i udhëtimit gjatë rivier...
Tirana May 19, 2017, 9:00 am
Austri Dita e Parë, 21 Maj 2017: Fluturimi Direkt për në Budapest. Nisja më 17.15 - Mbrritje më 18.45. Transfertë Aeroporti i Budapestit dhe vizitë panoramike rreth ...
Tirana May 21, 2017, 10:00 am
. Spanje Dita e Parë, 31 Maj 2017: Nisja në orën 03:00 nga Tirana me autobus. Pas kryerjes së veprimeve doganore kufitare në Muriqan, vazhdimi i udhëtimit gjatë rivi...
Tirana May 31, 2017, 9:00 am
Hungari Dita e Parë, 4 Qershor 2017: Fluturimi Direkt për në Budapest. Nisja më 17.15 - Mbrritje më 18.45. Transfertë Aeroport - Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel...
Tirana June 4, 2017, 10:00 am
Dita e Parë: Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avionit. Fluturimi për në Stamboll. Nisja në orë 17.00....
Tirana April 21, 2017, 10:00 am
Emiratet Arabe Dita e Parë, 27 Prill 2017: Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Shkupit. Fluturimi direkt Shkup - Dubai. Nisja nga Shkupi në orën 13.35, Mbrritja në Dub...
Tirana April 27, 2017, 10:00 am
Hungari Dita e Parë, 30 Prill 2017: Fluturimi Direkt për në Budapest. Nisja më 17.15 - Mbrritje më 18.45. Transfertë Aeroport - Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel....
Tirana April 30, 2017, 10:00 am
Emiratet Arabe Dita e Parë, 30 Mars 2017: Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Shkupit. Fluturimi direkt Shkup - Dubai. Nisja nga Shkupi në orën 13.05, Mbrritja në Dub...
Tirana March 30, 2017, 12:00 am
. Spanje Dita e Parë, 31 Mars 2017: Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Shkupit. Fluturimi direkt Shkup - Barcelonë. Nisja nga Shkupi në orën 06.05, Mbrritja në ...
Tirana March 31, 2017, 12:00 am
Dita e Parë, 31 Mars 2017: Nisja në oren 04:00 nga Tirana me autobus. Pas kryerjes së veprimeve doganore kufitare në Muriqan, vazhdimi i udhëtimit gjatë rivieres së ...
Tirana March 31, 2017, 10:00 am
. Itali Dita e Parë, 31 Mars 2017: Nisja me traget nga Durrësi në orën 22.00. Lundrimi për në Bari. Dita e Dytë, 1 Prill 2017: Mbrritja në Bari në orë...
Tirana March 31, 2017, 8:00 pm
Ceki Dita e Parë, 9 Prill 2017: Fluturimi Direkt për në Budapest. Nisja më 17.15 - Mbrritje më 18.45. Transfertë Aeroporti i Budapestit dhe vizitë panoramike rreth ...
Tirana April 9, 2017, 10:00 am
Turqi Dita e Parë, 12 Prill 2017: Nisja nga Tirana në oren 5.00 dhe udhëtimi me autobuz nëpërmjet Kapshticës për në Selanik. Pushime të shkurtra gjatë...
Tirana April 12, 2017, 10:00 am
"Spring Break In Lefkada" fillon nga 3 dite 65€ Te ftuar special "Dj Mickey & Abel Dj " Super Organizimin qe do te mbetet thelle ne memorien tuaj ...
Tirana April 21, 2017, 1:00 pm
Tajlande Dita e Parë, 27 Prill 2017. Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Shkupit. Fluturimi Shkup - Dubai - Bangkok. Nisja nga Shkupi në orën 13.25, Mbrritja në Dubai...
Tirana April 27, 2017, 12:00 am
• Akomodimi ne Hotel Adria 4* • Mengjeset • Darkat • Transportime autobus komod • Guide Shqiptare gjate gjithe udhetimit...
Tirana February 24, 2017, 5:00 am
Transporti me autobus komod. ►Akomodimi në hotel 4* ne qender te qytetit Lefkas, prane lokaleve, restoraventeve dhe tavernave te qytetit. ►Mëngjesi dhe darka ►Shoqërues shqipt...
Tirana February 25, 2017, 4:00 am
Vizitohet : Zagreb , Vjen , Graz , Prage , Karlovyvar . • Akomodimi ne hotel 3* dhe 4 * ne .. ​- Zadar (1nate),Vien (1nate),Prage (2 Nete), Zagreb (1Nate) • Mengjeset • Transporti...
Tirana March 4, 2017, 12:00 am
Çmimi përfshin: Transferimi Vajtje Ardhje me autobus nga Tirana në Aeroportin e Shkupit, Vajtje - Ardhje me Avion Direkt Shkup - Dubai - Shkup, Fjetje në Hotel me mëngjese, ...
Tirana March 9, 2017, 4:00 am
Nisja më 10 Mars - Vizitohet: Cappadocia. Fjetje: 2 netë ne hotel me mengjes dhe darknë Cappadocia. Fluturimi me avioen Tiranë - Kayseri- Tiranë, nëpërmjet Stambolli...
Tirana March 10, 2017, 12:00 am
Turqi Dita e Parë: Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avionit. Fluturimi për në Stamboll. Nisja në 05.00. M...
Tirana January 20, 2017, 12:00 am
Emiratet Arabe Dita e Parë, 9 Shkurt 2017: Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Shkupit. Fluturimi direkt Shkup - Dubai. Nisja nga Shkupi në orën 13.25, Mbrritja në Du...
Tirana February 9, 2017, 12:00 am
France Dita e Parë, 11 Shkurt 2017. Nisja nga Tirana me Autobus drejt Aeroportit të Prishtinës. Udhëtimi me avion direkt Prishtinë - Paris. Nisja në orën 20.00. Mbr...
Tirana February 11, 2017, 12:00 am
4. Spanje Dita e Parë, 12 Shkurt 2017: Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Shkupit. Fluturimi direkt Shkup - Barcelonë. Nisja nga Shkupi në orën 06.05, Mbrritja n&eum...
Tirana February 12, 2017, 12:00 am
Vizitohet : Dubrovnik - Budva - Cavtat - Kotorr Data e udhetimit : 13-15 Janar . ​✘Ekstra: Guide Shqiptare , Transporti Vajte Ardhje + 20€ per person ------------------------------------...
Tirana January 13, 2017, 12:00 am
Data e Udhetimit : 20-22 Janar Vizitohet : Selanik - Kastoria 75 euro me Mengjes dhe 85 euro me Mengjes-Darke - #Programi - ►Dita e Parë: Nisja ne ora 05.00 nga Tirana, prane “Korpusi...
Tirana January 20, 2017, 12:00 am
. Turqi Dita e Parë: Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avionit. Fluturimi për në Stamboll. Nisja në 05.00....
Tirana January 13, 2017, 3:00 pm
1. Turqi Dita e Parë: Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avionit. Fluturimi për në Kayseri, nëpërmjet ...
Tirana January 20, 2017, 3:00 pm
Itinerari: Dita e Parë, 30 Dhjetor 2016: Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avionit. Fluturimi për në Stamboll....
Tirana December 30, 2016, 5:00 am
Itinerari: Dita e Parë, 30 Dhjetor 2016: Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avionit. Fluturimi për në Stamboll....
Tirana December 30, 2016, 5:00 am
Itinerari: Dita e Parë: Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avionit. Fluturimi për në Stamboll. Nisja në 05....
Tirana December 23, 2016, 5:00 am
Itinerari: Dita e Parë: Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avionit. Fluturimi për në Stamboll. Nisja në 05....
Tirana November 18, 2016, 6:00 am
Programi i Udhetimit Dita e Parë, 27 Tetor 2016: Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Shkupit. Fluturimi direkt Shkup - Dubai. Nisja nga Shkupi në orën 13.25, Mbrritja n&eu...
Tirana November 24, 2016, 6:00 am
Vizitohet : Prage - Zagreb - Linz - Grac - Vjene - Karlovy Vari CMIMI : 229 EURO --- #Programi --- ►Dita e pare 25 Nentor : TIRANE -BUDVA-NEUM-ZAGREB .Nisja nga Tirana ne oren 03:00 te men...
Tirana November 25, 2016, 4:00 am
Itinerari: Dita e Parë: Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avionit. Fluturimi për në Stamboll. Nisja në 05....
Tirana November 25, 2016, 6:00 am
Itinerari: ►Dita e Parë: Nisja nga Tirana me avion për në Pisa. Nisja më 11.45. Mbërritja në Pisa më 13.25. Transferta me autobus nga aeroporti në Pisa. ...
Tirana November 25, 2016, 11:00 am
Programi: Dita e Parë, 25 Nëntor 2016: Nisja nga Tirana me autobus për në Durrës. Nisja me traget nga Durrësi në orën 22.00. Sistemimi dhe Fjetje në Trage...
Tirana November 25, 2016, 10:00 pm
Itinerari: Dita e Parë, 27 Nëntor 2016: Nisja nga Tirana në oren 5.00 dhe udhëtimi me autobus për në Janinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Kalim ...
Tirana November 27, 2016, 4:00 am
Itinerari DITE 1 - 24 Dhjetor Nisja me makine personale drejt Hotelit Bianca Resort 5* Hoteli eshte i lokalizuar ne zonen me te mire te Malit te Zi ose ndryshe e quajtur Kolashin pjese shume e njohur ...
Tirana December 24, 2016, 11:00 am
Itinerari DITE 1 Nisja me makine personale per ne Domotel Les Lazaristes. Domotel Les Lazaristes eshte I lokalizuar ne Republiken e Greqise ne qytetin e Selanikut rreth 411km larg nga Tirana, 10 min m...
Tirana December 24, 2016, 12:00 pm
Programi: Dita e Parë, 29 Dhjetor 2016: Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Shkupit. Fluturimi direkt Shkup - Dubai. Nisja nga Shkupi në orën 13.00. Mbrritja në Dubai...
Tirana December 29, 2016, 12:00 pm

About Antaneb Travel & Tours

Te Antaneb Travel & Tours mund të gjeni të gjitha përbërësit e nevojshme për të organizuar sa më mirë pushimet tuaja.
Ne kujdesemi për klientët tanë para nisjes, gjatë udhëtimit dhe kthimin.
Ju ofrojm Cilësi , Profesionalitet,Aftësi dhe cmimet me te mira ne Treg per te Gjitha Destinacionet Jasht dhe Brenda Shqiperis.
Find more events in Tirana