eventsoja logo
156 event(s) - Page 1 / 4

Plazh.com

Address: Rruga e Durrësit, P 102 1000 Tirana , Albania

Events at Plazh.com

Pashkët All Inclusive në Korfuz, 4 Ditë €119, Nisja më 14 Prill. Vizitohet: Korfuz. Fjetje 3 netë. - Hotel Telemachos 2* Superior, €119. All Inclusive (Mëngjes...
Tirana April 14, 2017, 6:00 am
Pranverë në Stamboll, 4 Ditë: Hotel 4* - €189 dhe Hotel 5* - €219, Nisja më 14 Prill. Vizitë: Stamboll. Fjetje: 3 netë në Stamboll. Fluturimi direkt me avi...
Tirana April 14, 2017, 6:00 am
Pashkët në Napoli, Sorrento, Kapri, Amalfi, 5 Ditë €259, Nisja më 14 Prill. Vizitohen: Napoli, Sorrento, Ishulli Kapri, Amalfi, Positano. Fjetje 2 netë në Traget, 1 ...
Tirana April 14, 2017, 6:00 am
Pranverë në Dubrovnik, 3 Ditë €69, Nisja më 15 Prill. Vizitohet: Dubrovnik. Fjetje, Mëngjese dhe Darka për 2 Netë në Hotel në Dubrovnik. -Hotel Ivka 3...
Tirana April 15, 2017, 6:00 am
Pranverë në Selanik, 3 Ditë €79, Nisja më 15 Prill. Vizitohet: Selanik Fjetje 2 netë Hotel 3* në Selanik. Udhëtimi me autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjat&e...
Tirana April 15, 2017, 6:00 am
Pranverë në Stamboll, 4 Ditë: Hotel 4* - €189 dhe Hotel 5* - €219, Nisja më 21 Prill. Vizitë: Stamboll. Fjetje: 3 netë në Stamboll. Fluturimi direkt me avi...
Tirana April 21, 2017, 6:00 am
Pranverë në Dubai, 5 Ditë €599, Nisja më 27 Prill. Vizitohen: Dubai dhe Abu Dhabi. Fjetje 4 netë në Hotel në Dubai. Transferim Vajtje Ardhje me autobus Tiran&eu...
Tirana April 27, 2017, 6:00 am
Pranverë në Pragë, 7 Ditë €239, Nisja më 28 Prill. Vizitohen: Pragë, Karlovy Vari, Vjenë, Dubrovnik, Split, Zagreb, Graz, Budapest, Beograd dhe Prishtinë. ...
Tirana April 28, 2017, 6:00 am
Kroçiere në Athinë, Santorini, Mykonos, Patmos, Kretë dhe Kushadasi, Ultra All Inclusive, Nisje më 27 Prill, 5 Ditë €349. Çmimi përfshin: Udhëtim...
Tirana April 28, 2017, 6:00 am
Pranverë në Vjenë dhe Budapest, 5 Ditë €199, Nisja më 28 Prill. Vizitohen: Split, Zagreb, Graz, Vjenë, Budapest, Beograd dhe Prishtinë, Fjetje 1 natë n&eu...
Tirana April 28, 2017, 6:00 am
Pranverë në Paris, 4 Ditë €399, Nisja më 29 Prill. Vizitohen: Paris. Fjetje 3 Netë në Paris. Fluturimi me avion direkt Tiranë - Paris. Shëtitje me Autobu...
Tirana April 29, 2017, 6:00 am
Pranverë në Cappadocia, 4 Ditë €289, Nisja më 1 Maj. Vizitohet: Cappadocia. Fjetje: 3 netë në Hotel Crystal 5* në Cappadocia. Mëngjeset dhe Darkat në...
Tirana May 1, 2017, 6:00 am
Pranverë në Barcelonë, 4 Ditë €399, Nisja më 5 Maj. Vizitohet: Barcelonë. Fjetje 3 Netë në Barcelonë. Transferim Vajtje Ardhje me autobus Tiranë...
Tirana May 5, 2017, 6:00 am
Pranverë në Pragë, 4 Ditë €319, Nisje më 14 Maj. Vizitohen: Pragë dhe Budapest. Fjetje në Pragë 2 netë dhe 1 natë në Budapest. Fluturimi m...
Tirana May 14, 2017, 6:00 am
Pranverë në Paris dhe Mynih. 7 ditë €349, Nisja më 19 Maj. Vizitohen: Paris, Dubrovnik, Zadar, Ljubljane, Salszburg, Mynih, Gjenevë, Milano. Fjetje 2 netë në P...
Tirana May 19, 2017, 6:00 am
Pranverë në Bangkok dhe Pattaya, 8 Ditë €999, Nisja më 25 Maj. Vizitohen: Bangkok dhe Pattaya. Fjetje dhe Mengjeset në Hotele 5* 3 Netë në Bangkok dhe 2 Net&eum...
Tirana May 25, 2017, 6:00 am
Rusi, Ukrainë, Poloni, Republikat Balltike, 13 Ditë €599, Nisja më 12 Korrik. Vizitohet: Moskë, Shën Petersburg, Kiev, Odesa, Vilnius, Riga, Talin, Varshavë, Krakov,...
Tirana July 12, 2017, 5:00 am
Pranverë në Vjenë dhe Budapest, 5 Ditë €199, Nisja më 31 Mars. Vizitohen: Split, Zagreb, Graz, Vjenë, Budapest, Beograd dhe Prishtinë, Fjetje 1 natë n&eum...
Tirana March 31, 2017, 6:00 am
Pranverë në Stamboll, Selanik dhe Sofje, 5 Ditë €159, Nisja më 12 Prill. Vizitohen: Stamboll, Selanik, Sofje. Fjetje: 2 netë në Stamboll, 1 natë në Selanik...
Tirana April 12, 2017, 6:00 am
Pranverë në Pragë, 7 Ditë €239, Nisja më 31 Mars. Vizitohen: Pragë, Karlovy Vari, Vjenë, Dubrovnik, Split, Zagreb, Graz, Budapest, Beograd dhe Prishtinë. ...
Tirana March 31, 2017, 6:00 am
Pranverë në Paris dhe Bruksel, 5 Ditë €399, Nisja më 1 Prill. Vizitohen: Paris dhe Bruksel. Fjetje 4 Netë në Paris. Fluturimi me avion Prishtinë - Paris. Tran...
Tirana April 1, 2017, 6:00 am
Pranverë në Barcelonë, 7 Ditë €359, Nisje më 18 Prill. Vizitohen: Barcelonë, Montserrat, Nisë, Monte Carlo, Kanë, Marsejë, Milano. Fjetje Fjetje 2 ne...
Tirana April 18, 2017, 6:00 am
Pranverë në Dubai, 5 Ditë €599, Nisja më 30 Mars. Vizitohen: Dubai dhe Abu Dhabi. Fjetje 4 netë në Hotel në Dubai. Transferim Vajtje Ardhje me autobus Tiran&eum...
Tirana March 30, 2017, 6:00 am
Pranverë në Strugë, 2 Ditë €34, Nisje më 8 Mars. Akomodim në hotel per 1 natë qëndrimi: - Hotel Ambienti 3*S 34 Euro (Fjetje, Mëngjes dhe Darkë ...
Tirana March 8, 2017, 6:00 am
Pranverë në Ulqin, 2 Ditë €39, Nisja më 8 Mars. Vizitohet: Ulqin, Buva dhe Kotorr. Fjetje 1 natë Hotel 4* në Ulqin, Mëngjes dhe Darkë në Hotel. Udh&eu...
Tirana March 8, 2017, 6:00 am
Pranverë në Ulqin, 3 Ditë €59, Nisje më 10 Mars. Vizitohen: Ulqin, Budva, Kotorr. Fjetje 2 Netë në Hotel 4* në Ulqin. Vajtje-Ardhje me Autobus, Mëngjese ...
Tirana March 10, 2017, 6:00 am
Pranverë në Strugë, 3 Ditë €47, Nisje më 10 Mars. Akomodim në hotel per 2 netë qëndrimi: - Hotel Ambienti 3*S 34 Euro (Fjetje, Mëngjes dhe Darkë...
Tirana March 10, 2017, 6:00 am
Pranverë në Strugë, 2 Ditë €34, Nisje më 11 Mars. Akomodim në hotel per 1 natë qëndrimi: - Hotel Ambienti 3*S 34 Euro (Fjetje, Mëngjes dhe Darkë...
Tirana March 11, 2017, 6:00 am
Pranverë në Ulqin, 2 Ditë €39, Nisja më 11 Mars. Vizitohet: Ulqin, Buva dhe Kotorr. Fjetje 1 natë Hotel 4* në Ulqin, Mëngjes dhe Darkë në Hotel. Udh&e...
Tirana March 11, 2017, 6:00 am
Pranverë në Cappadocia, 3 Ditë €259, Nisja më 17 Mars. Vizitohet: Cappadocia. Fjetje: 2 netë në Hotel Crystal 5* në Cappadocia. Mëngjeset dhe Darkat n&eu...
Tirana March 17, 2017, 6:00 am
Ski në Kolashin, 3 Ditë €89, Nisje më 24 Shkurt. Hotel Cile 3* (Fjetje, Mëngjes dhe Darkë), Në pagesë përfshihen: 1. Akomodim në hotel për 2 net...
Tirana February 24, 2017, 6:00 am
Ski në Mavrovë, 3 Ditë €89, Nisje më 24 Shkurt. Hotel Makpetrol 3* (Fjetje, Mëngjes dhe Darkë), Në pagesë përfshihen: 1. Akomodim në hotel p&eum...
Tirana February 24, 2017, 6:00 am
Udhëtim në Dubrovnik, 3 Ditë €69, Nisja më 24 Shkurt. Vizitohet: Dubrovnik. Fjetje, Mëngjese dhe Darka për 2 Netë në Hotel në Dubrovnik. -Hotel 3* &eu...
Tirana February 24, 2017, 6:00 am
Pranverë në Vjenë dhe Budapest, 5 Ditë €199, Nisja më 8 Mars. Vizitohen: Split, Zagreb, Graz, Vjenë, Budapest, Beograd dhe Prishtinë, Fjetje 1 natë në...
Tirana March 8, 2017, 6:00 am
Pranverë në Janinë dhe Meteora, 2 Ditë €59, Nisja më 8 Mars. Vizitohen: Janinë, Meteora dhe Kostur. Fjetje 1 natë në Hotel 3* në Kallabaka. Udhët...
Tirana March 8, 2017, 2:00 pm
Pranverë në Janinë dhe Meteora, 3 Ditë €79, Nisja më 10 Mars. Vizitohen: Janinë, Meteora dhe Kastoria. Fjetje 1 natë në Hotel 3* në Janinë dhe ...
Tirana March 10, 2017, 6:00 am
Pranverë në Ulqin, 3 Ditë €59, Nisje më 10 Mars. Vizitohen: Ulqin, Budva, Kotorr. Fjetje 2 Netë në Hotel 4* në Ulqin. Vajtje - Ardhje me Autobus, Mëngjes...
Tirana March 10, 2017, 6:00 am
Zbritje €50 për Rezervime deri më 20 Shkurt - Pranverë në Barcelonë, 4 Ditë Ishte €399 - Bëhet €349, Nisja më 31 Mars. Vizitohet: Barcelonë....
Tirana March 31, 2017, 6:00 am
Udhëtim në Stamboll, 3 Ditë: Hotel 4* - €169 dhe Hotel 5* - €199, Nisja më 17 Shkurt. Vizitë: 3 Ditë të plota në Stamboll. Fjetje: 2 netë në...
Tirana February 17, 2017, 6:00 am
Udhëtim në Stamboll, 3 Ditë: Hotel 4* - €169 dhe Hotel 5* - €199, Nisja më 24 Shkurt. Vizitë: 3 Ditë të plota në Stamboll. Fjetje: 2 netë në...
Tirana February 24, 2017, 6:00 am
Pranverë në Stamboll, 3 Ditë: Hotel 4* - €169 dhe Hotel 5* - €199, Nisja më 3 Mars. Vizitë: 3 Ditë të plota në Stamboll. Fjetje: 2 netë në S...
Tirana March 3, 2017, 6:00 am
Pranverë në Dubrovnik, 3 Ditë €69, Nisja më 10 Mars. Vizitohet: Dubrovnik. Fjetje, Mëngjese dhe Darka për 2 Netë në Hotel në Dubrovnik. -Hotel 3* &eur...
Tirana March 10, 2017, 6:00 am
Pranverë në Stamboll, 3 Ditë: Hotel 4* - €189 dhe Hotel 5* - €219, Nisja më 10 Mars. Vizitë: 3 Ditë të plota në Stamboll. Fjetje: 2 netë në ...
Tirana March 10, 2017, 6:00 am
Pranverë në Sofje, 3 Ditë €79, Nisje më 10 Mars. Vizitohet Sofje. Fjetje, Mëngjese dhe Darka për 2 netë qëndrimi. - Hotel Ibis Sofia 3* €79. - Hotel ...
Tirana March 10, 2017, 6:00 am
Pranverë në Beograd, 3 Ditë €89, Nisje më 10 Mars. Vizitohet Beograd. Fjetje dhe Mëngjese për 2 netë qëndrimi në Hotel. Transfertat dhe Shëtitjet...
Tirana March 10, 2017, 6:00 am
Pranverë në Selanik, 3 Ditë €79, Nisja më 10 Mars. Vizitohet: Selanik Fjetje 2 netë Hotel 3* në Selanik. Udhëtimi me autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjat&eu...
Tirana March 10, 2017, 6:00 am
Pranverë në Paris dhe Bruksel, 5 Ditë €399, Nisja më 11 Mars. Vizitohen: Paris dhe Bruksel. Fjetje 4 Netë në Paris. Fluturimi me avion Prishtinë - Paris. Tran...
Tirana March 11, 2017, 6:00 am
Weekend All Inclusive në Korfuz, 3 Ditë €69, Nisja më 17 Mars. Fëmija i parë deri 12 vjeç Falas në Hotel. Vizitohet: Korfuz. Fjetje 2 netë në Hotel:...
Tirana March 17, 2017, 6:00 am
Pranverë në Bangkok dhe Pattaya, 8 Ditë €999, Nisja më 27 Prill. Vizitohen: Bangkok dhe Pattaya. Fjetje dhe Mengjeset në Hotele 5* 3 Netë në Bangkok dhe 2 Net&e...
Tirana April 27, 2017, 6:00 am
Pranverë në Mynih, 4 Ditë €339, Nisja më 4 Maj. Vizitohet: Mynih. Fjetje 3 netë në Mynih. Mëngjeset në Hotel, Fluturimi me avion Podgoricë - Mynih ...
Tirana May 4, 2017, 6:00 am
Find more events in Tirana