eventsoja
Trajnim: Bulizmi vret!

Trajnim: Bulizmi vret!

When: February 11, 2017, 10:00 pm
Venue: Youth Development Group
Address: Ish Fusha a Aviacionit Tirana , Albania (map)
Organizer: Youth Development Group (Facebook)
Ky trajnim dy ditor do te kete ne fokus:
Çfarë është Bulizmi, si ndikon shoqëria shqipëtare në zhvillimin dhe parandalimin e këtij fenomeni, cilat janë pasojat e këtij dhe çfarë masash duhet të ndërmarrim për të ndihmuat të rinjt shqiptarë të vazhdojnë të ndiekin ëndrrat e tyre dhe jo të bien preh e BULIZMIT.
Qëllimi i këtij trajnimi konsiston në trajtimin psikologjik dhe social të fenomentit të bullizmit në shkollat shqiptare. Ndërgjegjësimin e gjithsecilit nga ne, Shoqëria Shqiptare, për të njohur dhe respektuar liritë dhe të drejtat e çdo individi.
Trajnimi është I hapur për të gjithe psikologet e rinj, studentet e psikologjise, puneve sociale, stafin pedagogjik të shkollave të mesme dhe 9-vjeçare, prindërit, viktimat dhe agresorët e bulizmit.
Tarifa e trajnimit eshte 1500 leke.
Aplikoni duke na derguar et dhenat tuaja ne adresen e emaili: info@ydgroup.org ose na shkruani mesazh ne faqen tone te facebook-ut.

Other events in Tirana

Hey Bunkersa :D do you want to try something different? In honor of the French people traveling in Albania 🇦🇱 will make a difrent party. See you tonight 20:30 Free entrance...
Tirana July 25, 2017, 8:30 pm
LEKTOR: Znj. Erin Doak DATAT: 26-27-28 Korrik ORARI: 16:00-20:00 Ky trajnim është ndërtuar në 11 orë, dhe ka për qëllim përmirësimin e aftësive bas...
Tirana July 26, 2017, 4:00 pm
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë sjell më datë 17 – 28 Korrik te Parku i Liqenit Kampin Veror “1-sh me Natyrën”. Programi për dit...
Tirana July 25, 2017, 8:00 am
Dëshironi të shndërroni rutinën tuaj të stërvitjes në diçka argëtuese dhe emocionuese? Nëse përgjigjia është po, eja të provoni ...
Tirana July 27, 2017, 7:30 pm
What's up Bunkers :) È hëna erdhi sërish dhe bëhemi gati për një super party 🎉. Tourist Jungle mirëpret miqtë nga Croazia dhe Greqia. Po ashtu edhe mi...
Tirana July 24, 2017, 9:00 pm
More events in Tirana

More events in Albania

Pogradec January 13, 2017, 6:00 pm
Koman January 15, 2017, 8:00 am
Jagodina January 13, 2017, 10:00 pm

Events in Albania by city

Find events in Albania major cities like: Tirana - Elbasan - Durrës - Shkodër - Durrësi - Vlorë - Korçë - Kamëz - Lushnjë - Jagodina - Dures - Velipoja - Pogradec - Vlora - Durazzo - All cities