eventsoja
Job Placement Training

Job Placement Training

When: January 13, 2017, 1:30 pm
Venue: DIMAK Albania
Address: Rruga e Kavajes (Ish-Lidhja e Shkrimtareve) Tirana , Albania (map)
Organizer: DIMAK Albania (Facebook)
Zyra e DIMAK në Shqipëri do të zhvillojë këtë të Premte trajnimin e radhës "Seminar për përgatitjen për Aplikim për Punësim", me të dhëna të detajuara se si të bëjmë një aplikim profesional për punë ose kualifikim profesional, duke përfshirë CV-në dhe letrën aplikimit.

++Regjistrimi+++
Të gjithë interesuarit që duan të marrin pjesë në seminar, duhet të na shkruajnë në Facebook (një mesazh) ose të na dërgojnë e-mail tek dimak-albania@giz.de për tu regjistruar.

***Seminari fillon në orën 1:30 në zyrat tona***

Vendi:
Shërbimi Kombëtar i Punësimit, Rruga e Kavajës, ish Lidhja e Shkrimtarëve / Tiranë
Jeni të mirëpritur!
DIMAK

Other events in Tirana

Hey Bunkersa :D do you want to try something different? In honor of the French people traveling in Albania 🇦🇱 will make a difrent party. See you tonight 20:30 Free entrance...
Tirana July 25, 2017, 8:30 pm
LEKTOR: Znj. Erin Doak DATAT: 26-27-28 Korrik ORARI: 16:00-20:00 Ky trajnim është ndërtuar në 11 orë, dhe ka për qëllim përmirësimin e aftësive bas...
Tirana July 26, 2017, 4:00 pm
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë sjell më datë 17 – 28 Korrik te Parku i Liqenit Kampin Veror “1-sh me Natyrën”. Programi për dit...
Tirana July 25, 2017, 8:00 am
Dëshironi të shndërroni rutinën tuaj të stërvitjes në diçka argëtuese dhe emocionuese? Nëse përgjigjia është po, eja të provoni ...
Tirana July 27, 2017, 7:30 pm
What's up Bunkers :) È hëna erdhi sërish dhe bëhemi gati për një super party 🎉. Tourist Jungle mirëpret miqtë nga Croazia dhe Greqia. Po ashtu edhe mi...
Tirana July 24, 2017, 9:00 pm
More events in Tirana

More events in Albania

Shkodër January 7, 2017, 11:30 am
Durrësi January 7, 2017, 9:00 pm

Events in Albania by city

Find events in Albania major cities like: Tirana - Elbasan - Durrës - Shkodër - Durrësi - Vlorë - Korçë - Kamëz - Lushnjë - Jagodina - Dures - Velipoja - Pogradec - Vlora - Durazzo - All cities