eventsoja
Pranverë në Vjenë dhe Budapest, 5 Ditë €199, Nisja më 7 Mars.

Pranverë në Vjenë dhe Budapest, 5 Ditë €199, Nisja më 7 Mars.

When: March 7, 2018, 6:00 am
Venue: Plazh.com
Address: Rruga e Durrësit, P 102 Tirana , Albania (map)
Organizer: Plazh.com (This event have been posted on Facebook first)
Pranverë në Vjenë dhe Budapest, 5 Ditë €199, Nisja më 7 Mars.
Vizitohen: Split, Zagreb, Graz, Vjenë, Budapest, Beograd dhe Prishtinë,
Fjetje 1 natë në Vjenë, 1 natë në Budapest, 1 natë në Split dhe 1 natë në Beograd,
Vajtje Ardhje me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë gjithë udhëtimit.
http://plazh.com/schedam.cgi?tpo=M&cdo=403TG5IQUQXM

Other events in Tirana

Përballje me të Kaluarën Në program: "National Museum of Secret Surveillance "House of Leaves" in Dealing with the Past" ...
Tirana February 20, 2018, 10:00 am
Faschion Сoffee в Тиране - это ярки...
Tirana February 18, 2018, 11:45 am
PASHKET ME TE BUKURA TEK AVALA RESORT BUDVA 4 Yje #adaviptravel #montenegro #budva Avala Resort And Villas *akomodime nga 29 marsi deri ne 10 prill 89 euro personi : Oferta ka te perfshire : 1-qendr...
Tirana March 29, 2018, 5:00 pm
🌲🎉❄️⛄️🎄SKI NE KOLASHIN,UDHETIM 1 DITOR #CDOEDJELE 18; 25 SHKURT; 3 MARS; 7...
Tirana February 18, 2018, 6:00 am
🔴Udhëtim në Stamboll, 3 Ditë Hotel 4* - €199, 🔘Nisja më 16 dhe 23 Shkurt, 2, 9...
Tirana February 23, 2018, 5:00 am
More events in Tirana

More events in Albania

Pogradec February 14, 2018, 8:00 pm
Elbasan February 14, 2018, 11:00 am

Events in Albania by city

Find events in Albania major cities like: Tirana - Elbasan - Shkodër - Durrës - Durrësi - Vlorë - Korçë - Lushnjë - Kamëz - Jagodina - Velipoja - Dures - Pogradec - Vlora - Berat - All cities