eventsoja
Sunday trip on lake Koman :)

Sunday trip on lake Koman :)

When: January 15, 2017, 8:00 am
Venue: Komani Lake
Address: Koman, Shkoder, Albania Koman , Albania (map)
Organizer: Komani Lake (This event have been posted on Facebook first)
E diell , me diell ☀ , ❄ , Udhetim ne malet e bardha e te ngrira :)
Bashkohuni me ne per nje gjiro tradicionale dimerore ne liqenin e Komanit .
Zgar dhe raki e servivur nga ne per miqt :)
Udhetimi konfirmohet me nje grup te pakten 10 perona apo me teper

Nisja ,e fugon 🚌 nga Shkodra ne oren 8 tek Agjensia jone perballe me kinema Millenium ne Shkoder .
Nje ndalese per kafe tek restorant Perla , ne rrugetimin tone drerjt Komanit , gjiro me varke dhe Observim i natyres per tre ore te bukura duke u ngrohur nganjeher tek shporeti i anijes :)


Do vizitojme dhe vezhgojme fshtrat pergjate liqenit , Ishullin e Paqes dhe kanionet e Senave , mbase dhe nje ecje 🚶 perpjete kodrave te bardha 😊

Cmimi : 2500 leke te reja .
Vizitoni Komanin e bardhe :)

Merrni me vete :
Mjaftueshem rroba per nje dite te ftofte deri ne -4 ose me ftofte ,ushqim,uje dhe te tjera sende peronale qe ju duhen ne udhetim .
____________________________________English below

Sunday , sunny ☀ , ❄ , white frozen mountains trip :)
Join us for a traditional winter time trip on Komani lake ,
Barbecue and Rakia free hosted for guests :)
Trip will be valid when ten/+ people joined it .


Departure by 🚌 from Shkodra at 8 am at our agency infront of cinema millenium in Shkoder ,
Stop for coffe at Perla restaurant on the way to Koman , boat trip on the lake for 3 hours warming up at the heater from time to time :)

Visiting : Island of Peace and canyons of Stena , possibly small hike 🚶 up the white hills 😊

Price : 20 euro .
Visit the white Koman :)

Take with you :
Enough clothes for a cold day as -4 or colder ,food,water etc personal needed for a day trip :)

Other events in Koman

Start from at 09.00h #Koman with #Boat and going to Shala Rivier ( boating 2h only away) + #Lunch #Swimming + #Relax and return from Shala Rivier at #Koman at 16.00h. All inclusive cost 36€/per...
Koman August 19, 2017, 9:00 am
We give thanks to our God (Sun) for the goods and health , for the amazing nature , and meditate to bring world peace and Union ! One week on bio living , out of any daily life harmony breakers ! Stay...
Koman September 15, 2017, 10:00 am
Panairi prezantim i projektit te zhvillimit per zonat perreth liqenit te komanit , projekti masterplan gjithperfshires i financuar nga banka boterore , me baze mbeshtetje te fuqishme 'igm' d...
Koman June 2, 2017, 5:00 am
More events in Koman

More events in Albania

Jagodina January 13, 2017, 10:00 pm
Tirana January 13, 2017, 1:30 pm
Tirana January 14, 2017, 7:00 pm

Events in Albania by city

Find events in Albania major cities like: Tirana - Elbasan - Shkodër - Durrës - Durrësi - Vlorë - Korçë - Kamëz - Lushnjë - Jagodina - Velipoja - Dures - Pogradec - Vlora - Berat - All cities