eventsoja logo
4 events - Page 1 / 1

Events in Koman, Albania

Start from at 09.00h #Koman with #Boat and going to Shala Rivier ( boating 2h only away) + #Lunch #Swimming + #Relax and return from Shala Rivier at #Koman at 16.00h. All inclusive cost 36€/per...
Koman August 19, 2017, 9:00 am
We give thanks to our God (Sun) for the goods and health , for the amazing nature , and meditate to bring world peace and Union ! One week on bio living , out of any daily life harmony breakers ! Stay...
Koman September 15, 2017, 10:00 am
Panairi prezantim i projektit te zhvillimit per zonat perreth liqenit te komanit , projekti masterplan gjithperfshires i financuar nga banka boterore , me baze mbeshtetje te fuqishme 'igm' d...
Koman June 2, 2017, 5:00 am
E diell , me diell ☀ , ❄ , Udhetim ne malet e bardha e te ngrira :) Bashkohuni me ne per nje gjiro tradicionale dimerore ne liqenin e Komanit . Zgar dhe raki e servivur nga ne per miqt :) Udhetimi...
Koman January 15, 2017, 8:00 am