eventsoja logo
18 events - Page 1 / 1

Events in Kamëz, Albania

KinoAct rikthehet me film autor. Filmi dokumentar “Një ciceron për historinë”, me regji të Saimir Kumbaros do të projektohet ditën e premte, datë 15 sht...
Kamëz September 15, 2017, 6:00 pm
Qytetet e mi Qytetet e ngazëllimit të parë, të zymtësisë së pashoqe, të l’ennui-së së muajve të gjatë të veljes, qytete me qie...
Kamëz September 17, 2017, 6:00 pm
Ka qytete që të mësojnë nevojën e gurit në xhep, të tjerë që të ngarkojnë një gurë mbi shpinë. Qytete që të rrinë ...
Kamëz February 2, 2017, 5:00 pm
"Qasja ime gjatë gjithë librit ndërthur këto disiplina: letërsinë, historinë e artit, psikologjinë dhe fenë. Cfarë është arti? Si dhe...
Kamëz February 20, 2017, 4:00 pm
Ditën e hënë, që nga ora 11:00 do të jemi në sheshin e qytetit të Kamzës për të projektuar ëndrrat tona. Pikërisht te ai shesh, mes Pallatit...
Kamëz January 30, 2017, 11:00 am
"Jimmy’s hall" është produksion kinematografik i vitit 2014, dramë e drejtuar nga Ken Loach. Filmi është bazuar në historinë e vërtetë t&...
Kamëz January 31, 2017, 4:00 pm
Gjithçka fillon aty ku duhej të mbaronte. Në një fabrikë këpucësh po ndodh një protestë me tonet e një kryengritje, ose më mirë diç...
Kamëz January 21, 2017, 4:00 pm
"Holokausti nuk ishte vetëm një çështje çifute dhe as vetëm një ngjarje në historinë e çifutëve. Holokausti lindi dhe u krye në ...
Kamëz January 25, 2017, 4:00 pm
"Ku ka shpresë, ka kompromis. Por çfarë mund të thuhet për atë burrë që zgjodhi vullnetarisht të vdiste urie. Ecce homo bërtitën me tall...
Kamëz January 10, 2017, 4:00 pm
Burrneshat Pavarsisht emancipimit dhe zbehjes së tipareve të sistemit patriarkal, ende sot ekziston institucioni kulturor i Burrneshës. Takimi i fundit për këtë vit i Fe...
Kamëz December 24, 2016, 11:00 am
"Shok i dashtun, unë përgjithësisht nuk shkruej urime, as për Krishtlindje as për Bajram, as për ditëlindje as për ndonjë festë tjetër. Nuk...
Kamëz December 24, 2016, 2:00 pm
Fotografia dhe femërorja Cfarë e kthen fotografinë artistike në një fotografi feministe? Si është përdorur fotografia për të shprehur shtypjen dhe (...
Kamëz December 17, 2016, 2:00 pm
Evitojmë prezantimin klasik dhe përshkrimin lëngëzues të librave të Kafkës. Ju ftojmë në takimin e rradhës të klubit të librit. Ditën ...
Kamëz December 21, 2016, 4:00 pm
Grupi “Ata” në kuadër të zbatimit të projektit “24601” i cili ka në fokus përmirësimin e politikave vendore në proceset vendimmarrë...
Kamëz December 15, 2016, 11:00 am
Ditën e Dielë, date 11 Dhjetor, ora 11.00. pranë Qendrës ATA-Kamëz do të zhvillohet trajnimi i projektit VideMokraci. Fokusi i trajnimit do të jetë promovimi i ...
Kamëz December 11, 2016, 11:00 am
"FotoAkt" do të jetë një cikël takimesh ku do të flasim mbi fotografinë dhe rolin e saj në shoqërinë tonë. Do të shohim foto që ka...
Kamëz December 10, 2016, 10:00 am
"Aktet simbolike të mospranimit dhe mosbindjes janë mes mjeteve të disponueshme për të minuar moralin e regjimit dhe autoritetin politik- pra ligjshmërinë e reg...
Kamëz December 8, 2016, 4:00 pm
"Pushteti, si veti organike dhe e qënësishme e çdo komuniteti politik, nuk ka nevojë për justifikim; ai ka nevojë për legjitimitet. Trajtimi që zakonisht...
Kamëz November 30, 2016, 4:00 pm