eventsoja
Kinema: Inception starring Leonardo di Caprio

Kinema: Inception starring Leonardo di Caprio

When: January 12, 2017, 7:00 pm
Venue: Oborri cafe bar
Address: L. 3 sheshi liria Dures , Albania (map)
Organizer: Oborri cafe bar (This event have been posted on Facebook first)
Rikthehet takimi i perjavshem me filmin ne Oborri Bar dhe Hostel Durres. Vere dhe geshtenja te pjekura, drinks, snacks & kokoshka nuk do mungojne....

Watch the trailer here!
https://www.youtube.com/watch?v=8hP9D6kZseM

Other events in Dures

🇮🇹 🇮🇹 🇮🇹 PO PO PO PO PO PO 🇮🇹 🇮🇹 🇮🇹 Here is another awesome shipment of restored espresso machines from Italy, for you dear #friend! #Italianstyle 🇮🇹 🇮🇹...
Dures March 2, 2017, 7:00 pm
Rikthehet takimi i perjavshem me filmin ne Oborri Bar dhe Hostel Durres. After losing his job and wife, and spending time in a mental institution, Pat Solatano (Bradley Cooper) winds up living with ...
Dures February 2, 2017, 7:00 pm
Thanks dear Friends for trusting us again and again, you appreciate our support and you make us happy. Thanks to our Friends at Tirane's airport, their precious reliability and professionalism is...
Dures January 26, 2017, 11:00 am
Rikthehet takimi i perjavshem me filmin ne Oborri Bar dhe Hostel Durres. Ky film dramatik analizon trazirat e muajve të fundit te presidentit te 16-te të ShBA-së. Në një komb...
Dures January 26, 2017, 7:00 pm
Rikthehet takimi i perjavshem me filmin ne Oborri Bar dhe Hostel Durres. Një djalë i ri i cili i mbijeton një fatkeqësie në det përfundon në një udhëtim e...
Dures January 19, 2017, 7:00 pm
More events in Dures

More events in Albania

Tirana February 11, 2017, 10:00 pm
Pogradec January 13, 2017, 6:00 pm
Koman January 15, 2017, 8:00 am
Jagodina January 13, 2017, 10:00 pm

Events in Albania by city

Find events in Albania major cities like: Tirana - Elbasan - Shkodër - Durrës - Durrësi - Vlorë - Korçë - Kamëz - Lushnjë - Jagodina - Velipoja - Dures - Pogradec - Vlora - Berat - All cities